Още по темата

Спорът за попечителството над шесте деца на актьорите Брад Пит и Анджелина Джоли продължава почти две години след развода им.

След като се разбраха за временно споразумение децата да останат в дома на Джоли, а на Брад Пит се позволяват "терапевтични визити", сега от актрисата се изискват определени действия, за да продължи да бъде така.

Анджелина Джоли и Брад Пит се разбраха за децата

Нов слух за Брад и Анджелина, може и да няма развод

Според съдебно разпореждане, издадено миналата седмица, звездата от "Агент Солт"

трябва да заздрави връзката на децата с баща им.

Първата фотосесия на Джоли след развода - СНИМКИ

Еволюцията в стила на Анджелина Джоли през годините

Дъщерите на Анджелина Джоли и Брад Пит, които предпочитат да изглеждат като момчета.
Дъщерите на Анджелина Джоли и Брад Пит, които предпочитат да изглеждат като момчета. Източник: Gettyimages

През лятото наследниците на бившата двойка ще разделят времето си по график между Лондон и Лос Анджелис. В противен случай Джоли може да изгуби попечителските си права.

До този момент Брад Пит има неограничен телефонен достъп до децата си. Според съда обаче актрисата трябва да позволи на бившия си съпруг да се сближи отново с тях.

 

От първата до последната любов - жените в живота на Брад Пит в СНИМКИ

Животът на Брад Пит в само 5 минути

Източник: Gettyimages

Адвокатът по съдебно право Дейвид Глас коментира пред сп. People, че е изключително рядко съдът да се намесва в отношенията на разведени по този начин.

"Обикновено това се прави след обширна проверка, когато налице е опасност децата да се откъснат от единия родител", уточни Глас.

Брад Пит и Анджелина Джоли се разделиха след 2-годишен брак през септември 2016 г. При развода актрисата поиска единствено попечителството над шесте им деца - 3 момичета и 3 момчета. 

Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Google Play и AppStore.

За още любопитно съдържание последвайте страницата ни в Instagram.