Още по темата

Парис Джаксън не само се различава доста от своите връстници, но и от много знаменитости, които познаваме, в сферата на музиката, модата, киното.

19-годишната наследница на Джако има свой прочит за света, който не се страхува да разкрие. Тя яростно се бори за опазването на планетата и защитава разбиранията си за женственост и красота, които също се разминават със съвременните критерии на повечето от нас.

"Всичко се свежда до това как да променим начина, по който възприемаме жените и красотата в наши дни", каза Парис в свое интервю преди време и разкри:

"Не съм симетрична, имам стрии, акне и целулит и не влизам в размерите на дизайнерските дрехи". (Припомнете си във видеото горе)

Младото момиче отново доказа, че не робува на хорското мнение и разбирания за привлекателност и красота.

Парис се появи на музикалните награди на MTV с прозрачна рокля от две части на Кристиан Диор, която беше комбинирала с отворени обувки в светъл цвят. 

По-късно обаче звездата заряза високите токчета и се разходи боса пред фотографите. 

Освен това, не остана незабелязано, че Парис е пропуснала да обръсне подмишниците си за звездното събитие.

Преди ден тя публикува снимка в интернет на необръснатите си крака. 

ВИЖТЕ СНИМКИТЕ НА ПАРИС В ГАЛЕРИЯТА НИ

Запитана в "Туитър" защо не се бръсне, Парис отговори шеговито със "Зимата идва".

"Не допусках, че хората ще се разстроят толкова от космите ми. Толкова е смешно. Хората са луди", заяви Парис пред сп. "Ел".

"Някои смятат, че това е отвратително особено ако си момиче. Но така изглежда всяко човешко тяло. Преодолейте го", завършва посланието си младото момиче.

Дъщерята на Джако: Взимах дрога, изнасилиха ме, опитах да се убия

Дъщерята на Майкъл Джаксън стана футболна половинка

Освен че предизвиква разнопосочни коментари с публикациите в мрежата, Парис успя да трогне мнозина с поста си по случай рождения ден на своя баща.

На 29 август Майкъл Джаксън трябваше да навърши 59 г.

"Честит рожден ден на любовта на живота ми. Единственият човек, който ми даде здрав морал, за да живея и мечтая. Никога няма да обичам друг така, както теб. Ти винаги си с мен и аз винаги съм с теб. Благодаря ти за магията сега и завинаги", написа Парис в профила си в "Инстаграм".

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК