Още по темата

Мартин напусна Hell’s Kitchen снощи и финишира на пето място в състезанието. Шеф Ангелов го изпрати със сълзи в очите и думите: „Ти беше най-големият мъжкар тук. Бъди здрав“

Преди това финалистите влязоха в ролята на учители, а Филип успя да пребори останалите и да получи желаната награда.

Последното предизвикателство на професионалистите се оказа колкото забавно, толкова и сложно. Те нямаха право да пипат абсолютно нищо в кухнята, а само чрез наставления към своите звездни ученици да подготвят тайландско ястие като на шеф Ангелов. Филип и Славена Вътова, както и Светла и Станимир Гъмов бяха се доближили максимално близо до презентацията и вкуса на шефа, но в крайна сметка ястието на Филип и красивата му ученичка получи първото място. Тази победа донесе на Филип много важна награда – имунитет за предстоящата вечерна резервация и директен билет за финалната седмица от състезанието.

След изключително напрегнатата вечеря, в която се намеси дори и медицински екип, заради неразположение на Нина, професионалистите избраха именно нея и Мартин да се изправят един срещу друг в последните елиминации за седмицата. Шеф Ангелов взе трудно решение и избра Мартин да напусне кухнята и така за голямата награда от 100 000 лева и договор в ресторанта му останаха да се състезават Филип, Дани, Нина и Светла, а кой от тях ще сбъдне кулинарната си мечта ще разберем на 24 май.

Какво сподели Мартин в първото с интервю след напускането на Hell’s Kitchen България, днес в „На кафе“, можете да видите във видеото.

Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Google Play и AppStore.

За още любопитно съдържание от Vesti.bg последвайте страницата ни в Instagram.