0

Ж урналисти от Мюнхен подготвят телевизионен репортаж за полицаите в Евросъюза. След като са заснели топ ченгета и акция на карабинери, в рамките на два дни ще следят и отразяват работата на Пацо и неговите хора. „Полицаите от края на града” ще се борят за честта на пагона и няма да позволят да се „гъбаркат” с българската полиция.

Топ екипът на РПУ Запад решава да впечатли чужденците като режисира идеалното престъпление, в което има всичко - убийство, заподозрян, свидетел, и не на последно място - замесена е сръбската мафия. Разбира се, всичко се обърква по класическия за тях начин, а какви ще са последиците – предстои да разберем в новия епизод в петък вечер, 21.00 ч. по NOVA.

И това не е единственият случай, по който работят инспектор Пламенов и колегите му. Марги влиза под прикритие като „жрица на любовта“, за да помогне в разплитането на сложен случай. Искри прехвърчат между нея и Пламенов, а Господинов и Къци я консултират как успешно да хваща клиенти, базирайки се на личния си опит.

Интимни проблеми тревожат романтичната душа на Господинов (Димитър Рачков). Той се решава да сподели своите сексуални затруднения и неизвестните, пред които е изправен, с колегите си Гого и Къци, а експертът в тази област Крис се включва с ценни съвети. Самият той обаче ще бъде изненадан от дамите около себе си. Криси ще му сподели, че си е намерила работа – като фотомодел на бельо, макар че е непълнолетна. Ще успее ли Крис да я спре навреме и ще остане ли тази тайна скрита от баща й?

Майката на Калата се готви да остане за още няколко дни в дома на младата двойка, защото сама в голямата къща в провинцията направо „медитира и агонизира”. Но преди Калата за пореден път да се огъне пред манипулациите на властната си майка, „бъдещата снаха” се включва с размах и я отпраща.

И точно когато са свободни от присъствието на „свекървата”, ненадейно се появява бившият съпруг на Джиджи – Манол, когото са пуснали под гаранция от затвора. Сега е ред на Калата да върне жеста като се престори на нейно гадже. Двамата отново ще заживеят на съпружески начала за още 7 дни. Любов по неволя или нещо повече ще се окаже съвместното им съжителство – предстои да видим.

Актуални новини за сериала ще откриете на уебсайта на сериала на NOVA и на официалната страница на “Полицаите от края на града” във Фейсбук.

Абонирайте се и прочетете първи "Непубликувано" и обзор на деня за 2 мин. Безплатно е :-)

@