0

П оследният за сезона епизод на първия български уеб сериал за гейминг и комикс култура „Новакът“, ни пренася месец след края на състезанието. Вал се превръща в геймър, за да спечели сърцето на любимата си Ани, как ще се развие ситуацията, гледайте първо във Vbox7.com.

След като Жеко неочаквано грабва мечтаната победа в последния кръг от „The Ultimate Nerd Challenge”, той се оказва и любимец на феновете на състезанието. В новата си роля, комичният образ ще бъде рекламно лице на гейминг битката, която вече има спонсор!

Отношенията между Вал и Ани са обтегнати, след като единственото момиче в надпреварата разбира истината за геймърските способности на „Новакът“. Помощта за Валери идва от неочаквана страна – най-амбициозният участник в състезанието Алфата и победителят Жеко. Двамата се заемат с трудната задача да обучат Вал в тънкостите на гейминг изкуството с уроци по Counter Strike.

След като получава ценни съвети от своите нови приятели, Вал смята, че е готов да впечатли с умения обекта на своите желания. Влюбеният младеж предизвиква Ани в състезание, чийто залог е среща.

Как „Новакът“ ще се представи в новото си амплоа? Кой ще спечели предизвикателството? Ще има ли нов сезон на „The Ultimate Nerd Challenge”, не пропускайте да разберете във финалния за сезона епизод на първият български уеб сериал за нърдове във Vbox7.com.

Гледайте всички епизоди на „Новакът“ във Vbox7.com.

Абонирайте се и прочетете първи "Непубликувано" и обзор на деня за 2 мин. Безплатно е :-)

@