0

Това са забавните видеоклипове събрали най-много гледания в интернет през миналата година. Вижте ги във видеото от канала „7-те най” на VBOX7.

Брадата на Марк

Когато морският пехотинец Марк се връща в САЩ от военната си служба в Афганистан, той решава да си пусне брада. Марк много харесва брадата си и се грижи за нея. Жена му Джанел Верхаген, не е във възторг от брадата му, но не възразява. Тя обаче решава да си направи шега с него, когато вижда, че Марк е заспал на креслото в дневната. Джанел казва на племенницата си Хейли Лукас, че ще и даде 5 долара, за откъснат косъм от брадата на чичо си.

Хейли решава, че ще получи по 5 долара за всеки откъснат косъм и решава да действа брутално – взима тримера и маха голямо парче от брадата на чичо си. Марк не може да повярва, какво се случва и веднага тича към банята за да види какво е станало с безценната му брада. Пораженията са непоправими и той е ядосан от шегата. Жена му през цялото време снима с телефона си.

Марк обръсва брадата си и си оставя мустаци, но видът му с тях е толкова комичен, че той обръсва и тях за радост на жена си. Джанел качва забавното видео на фейсбук страницата си и в рамките на един месец то става много популярно и хиляди хора го споделят в интернет  мрежата.

Палавите близнаци

Джонатан Балкин е щастлив баща на две момченца близнаци – Андрю и Раян. Приспиването им винаги е трудна задача, но това което вижда на камерата монтирана в детската стая го изумява и разсмива. Той решава да го сподели с приятелите си и го качва на фейсбук страницата си. Видеото с това което вършат палавите близнаци, след като мама и татко си мислят, че са ги приспали, бързо набира популярност в интернет.

Снежният влак

След зимна виелица в северо-източната част на САЩ, гарата на селището Райнклиф, в щата Ню Йорк е потънала в сняг. Когато влакът се приближава, някои от чакащите на перона пътници решават да снимат пристигането му през затрупаните със сняг релси. Те обаче не очакват, че ще станат свидетели на истински снежен взрив при сблъсъка на локомотива със снежната пряспа. Двама от пътниците Ник Колвин и Крейг Олезевски успяват да заснемат цялото зрелищно пристигане и го качват го на сайт за видео споделяне. Те са изумени да видят, че двете им обединени видеа набират голяма популярност в интернет.

Мама знае най-добре

Бранден Манс решава да направи номер на майка си, който да заснеме и да качи в интернет. Майка му обаче е видяла и две и двеста и Бранден става жертва на собствена та си шега. Забавното му видео е гледано хиляди пъти, а той вече си е научил урока, че детските номера не минават пред майка му.

Подскачащите бебета

Когато Кели Томас, решава да постави своите сладки бебета близнаци на вибриращ фитнес уред и да снима реакцията им, тя не подозира, че видеото и ще бъде видяно от над 17 милиона души. Сладурите Ноа и Миха, на възраст 15 месеца, не могат да спрат да се кикотят и хилят, докато се подрусват на вибриращия фитнес уред на майка им. Заразителният им смях достига до милиони хора по цял свят. Някои навъсени коментатори се възмущават от видеото и питат дали бебетата не са пострадали от вибрациите. Това налага публикуване на компетентно мнение от детски педиатър. Доктор Дейвид Нюман, президент на педиатричната асоциация на Нова Зеландия, откъдето са родом близнаците, заявява, че момченцата не са били увредени по никакъв начин  и просто са се забавлявали.

Въртящото се картинг момче

Това момче, чието име е неизвестно, едва ли е очаквало, че първото му качване на картинг количка, ще бъде видяно от милиони хора. Някой от случайните зрители на този инцидент, качва видеото в интернет и хипнотичното въртене на момчето в картинга се превръща в заразително видео споделено и видяно от милиони хора. То става основа за много други майтапчийски видеа, които използват кадъра с лудо въртящия се картинг. За щастие момчето не е пострадало по време на инцидента, само му се е завъртяла здраво главата.

Морският лъв и момичето

Когато хората, разхождащи се по морския кей на градчето Ричмънд в канадската провинция Британска Колумбия, виждат във водата муцуната на Морски Лъв, те започват да го снимат и да си правят селфита с него. Семейство с малко момиченце, започва да хвърля храна на морския лъв. Момиченцето сяда на ръба на кея без никакви опасения, но след секунди морският лъв решава, че роклята на момичето е нещо за ядене, скача, захапва края на роклята и издърпва момичето във водата. Всичко става неочаквано и бързо. Мъж от тълпата скача и изважда момичето, което доста се е стреснало, но не е пострадало.

Случката е заснета от  Майкъл Фудживара, който споделя видеото в интернет. За по-малко от месец то бива гледано над 30 милиона пъти. Новинарските агенции правят репортажи за инцидента, а водещи зоолози обясняват как не е хубаво да храним дивите животни, защото престават да имат страх от хората. Нека дивото си остане диво, заявяват те.

Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Google Play и AppStore

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК.