Още по темата

Учени доказаха, че за траен и щастлив брак е нужен неатрактивен мъж, тъ й като красавците най-често провалят връзката, съобщава сайтът Лайф.

Изследователи от университета на щата Флорида установиха, че най-трайни са браковете между привлекателни жени и непривлекателни мъже.

Тайната на успеха на подобни връзки се крие в това, че мъжете, чиито жени са значително по-привлекателни от тях самите, всячески се стараят да угодят на своите половинки.

Учени откриха ключа към щастието

Те отрупват благоверните с подаръци, поемат голяма част от домакинската работа и под завивките се опитват да се покажат в най-добра светлина. В резултат на всичко това грозните мъже правят съпругите си щастливи, а това е гаранция за стабилен брак.

В изследването взели участие 130 двойки с брак около 30 години. Била открита и обратна зависимост.

13 тайни, които трябва да скриете от партньора си

Как да запазим връзката и след фазата на медения месец

Дамите, които минавали за по-малко красиви от съпрузите си, живеели в постоянен стрес. Те се подлагали на тежки диети, губели много сили за физически упражнения и всячески се стремели да изглеждат по-секси. 

Мъжете красавци рядко помагали в домашната работа и въобще не се стараели в изграждането на отношенията с половинките си.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК