Още по темата

В нов опит да се сближи с Блага, Мишо става обект на изнудване в името на любовта в новия епизод на „Не така, брат!” – „Смяна на местата“.

Проект по ботаника дава възможност на Мишо да работи в екип с Блага и да открие верния път към сърцето ѝ. За да успее планът му, лидерът на гениите в училище изнудва Мишо, за да може той да се сдобие с място до Блага в този проект.

Мишо е изправен и пред други препятствия – зъбоболът, който го измъчва, принуждава отличника да държи всички на дистанция от себе си. Докато работи заедно с Блага по проекта по ботаника, напрежението ескалира и между тях избухва разгорещена кавга и това няма да помогне на Мишо да се сближи с нея.

В същото време братът на Мишо, Дидо, е разстроен от факта, че Беатрис отново започва работа с предишния си продуцент. Без да се отказва от любимата си, по-големият брат отчаяно търси контакт с нея и настоява Беа да прекрати отношения с Майна Уест и продуцентите му. Но тя е твърдо решена да продължи работата си с тях и игнорира опитите на Дидо. Не пропускайте да видите как ще се развият отношенията между тях в новия епизод на „Не така, брат” – „Смяна на местата“.

След срещата си Дочев и Велева изпадат в редица неловки ситуации, които по естествен начин ги привличат един към друг. Какво ще се случи с любовните взаимоотношенията между двойките в любимия български уеб тийн сериал, вижте първо във Vbox7.com.  

Следете Не така, брат! във Vbox7 всяка сряда от 16:00 ч. Още новини за поредицата може да откриете във Facebook и Instagram

Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Google Play и AppStore.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК.