Още по темата

Мишо влиза в ръкопашен бой, за да защити честта си и да спечели сърцето на Блага в новия епизод на „Не така, брат“. Малкият гений събира сили за двубоя, а Беатрис събира сили да прости предателството на Дидо. Кой ще спечели битката на честта и кой ще бъде косвена жертва в битката, разберете във Vbox7.com.
 
Съкрушен от мистериозното изчезване на решението на задачата, която подготвя с месеци,  Мишо разкрива истинския виновник за случилото се. След като вербува най-добрия си приятел Фори да шпионира Блага, малкият гений разбира, че той има скрити намерения към любимата му. За да защити честта си и за да разруши конкуренцията отличникът на училището предизвиква най-добрия си приятел на двубой. Ръкавицата е хвърлена, залозите са направени, но кой ще бъде нокаутиран? Предстои да разберете в новия епизод на „Не така, брат“.
 
Докато по-малкият брат е зает с усилена подготовка за първия си ръкопашен бой, по-големият брат търси начин да спечели любимата си. Връзката на Дидо и Беа е разклатена, след като той ѝ изневери с най-голямата конкурентка на Беатрис – Таня. Безкрайно разочарована и унизена от изневярата, Беа е напът да се откаже от бала и уроците си. Ще успее ли Дидо да изкупи вината си и ще му прости ли Беатрис поредната грешка, вижте първо във Vbox7.com.
 
Цялото училище очаква двубоя между Мишо и Фори. Без да подозира, че наградата е Блага, Дочев помага на Фори да се подготви за битката. В опит да прекрати ръкопашния бой, учителят по физическо е нокаутиран. Опитвайки се да го свести, учителката по философия Тодорова получава неочакван удар от Велева.
 
Кой ще спечели сърцето на Блага? Ще преглътне ли Беатрис изневярата? Кой ще спечели в схватката между Велева и Тодорова? Отговорите се крият в новия епизод на„Не така, брат“.