Б обът е чест гост на българската трапеза, но новата рецепта от канала на vbox7.com “Да сготвим с Милена“ предлага едни доста по различен вариант на това ястие.
Необходими продукти:
1 глава лук
2 с. л. олио
300 гр. кайма
1 ч.ч. червен боб
1 ч.ч. бял боб
1 ч.ч. царевица
1 ч.ч. от консерва домати
сол
черен пипер
лют червен пипер
връзка магданоз
Първата стъпка от приготвянето на пикантната гозба е нарязването и запържването на лука. Следва запържването на каймата и добавянето на зеленчуците.
Във видеото на Милен може да разберете колко време отнема приготвянето на питателния обяд.
Завършете ястието с нарязан на ситно магданоз.
Още вкусни рецепти за студеното време може да прочетете тук:
Как да си сготвим една "семейна класика" - вкусна супа топчета
* Моля, коментирайте конкретната статия и използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и написани само с главни букви!