Мобилните приложения на най-голямата дигитална медийна компания у нас „Нетинфо“, част от „Нова Броудкастинг Груп“, достигат рекордните 2 милиона инсталации през октомври 2016.

Отличници по брой сваляния от потребители са мобилните апликации на Vbox7.com, Abv.bg и Sinoptik.bg – с общо над 1,4 милиона сваляния, като най-много е нараснал интереса към мобилното приложение на най-голямата електронна поща у нас - АБВ Поща.

С над 650 хиляди са се увеличили инсталациите на всички приложения от групатаAbv.bg, Vbox7.com, Sinoptik.bg, Gong.bg, NOVA PLAY, Gong Play, Vesti.bg, Dariknews.bg, от Google Play и AppStore, от началото на годината до този момент.

Обхватът на уебсайтовете, част от „Нетинфо“, също нараства драстично по последни данни на Gemius, като през август 2016 уеб платформите достигат до 81 % от интернет потребителите.

Мобилното приложение на Edna.bg е най-новото попълнение в портфолиото на медийната компания .

В него дамите могат да открият уникален по рода си хороскоп, изготвен от професионален астролог, както и да разберат какво се крие зад мистиката на „Таро” картите.

Съвети за здраве, красота и спорт, актуалните модни тенденции, „Тайна на деня”, „Късмет на деня” и „Рецепта на деня” са част от съдържанието на приложението, създадено от редакторите и авторите на Edna.bg.

Апликацията на Edna.bg, практично и полезно предложение за нежния пол, е налично в Google App Store.

Можете да изтеглите приложенията на уебсайтовете, част от „Нетинфо“ – Abv.bg, Vbox7.com, Sinoptik.bg, Gong.bg, NovaPlay, Gong Play, Dariknews.bg, Vesti.bg, Edna.bg от Google Play и AppStore.