Я йцата са много полезни, а освен това са основна съставка в много ястия и десерти. Яйцето се състои от белтък и жълък и понякога ни е необходимо само едно от двете.
Как обаче да ги разделим бързо, лесно и без да трябва после да правим основно почистване на цялата кухня? Има една малка тайна, с която това е възможно.
Трябва ни само купа, яйца и празна пластмасова бутилка.
Останалото вижте във видеото (горе) от канала oceliavane във Vbox7.com.
А искате ли да шокирате гостите си поднасяйки им сварено яйце в което жълтъкът е обгърнал белтъка, а не обратното? Това също е възможно. Демонстрира го японския готвач Яма Чахан.
Припомнете си как става това във видеото:
* Моля, коментирайте конкретната статия и използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и написани само с главни букви!