1

В горещите летни дни често похапваме таратор и свежи зелени салати и рядко ни се дояжда месо особено свинско.

Днешната рецепта на Милена обаче ще ви изкуши. Тя приготвя апетитни свински гърди с микс от подправки.

Необходими продукти:

1 кг. свински гърди
микс от подправки за барбекю
1 с. л. черен пипер
1 л. кетчуп

Оваляйте свинските гърди в подправките - червен пипер, черен пипер, сол и лук на прах.

Всяка страна трябва да е хубаво покрита с подправки.

Подредете месото в тава, намажете го с кетчуп и пъхнете във фурна на 180 градуса.

Когато гърдите хванат коричка, отново намажете с кетчуп и печете до готовност.

Сервирайте с гарнитура по избор.

Да ви е сладко!

Вижте още:

Да си приготвим свински филенца на тиган

Пилешко филе с ананас и медена глазура

Тиквички на фурна - за обяд или лека вечеря 

Пригответе кюфтета по датски

Как да направим лесна зеленчукова супа

Абонирайте се и прочетете първи "Непубликувано" и обзор на деня за 2 мин. Безплатно е :-)

@