Е дин от фаворитите в класацията за калорични храни, които не можем да спрем да ядем, е картофения чипс.
Но днес ще ви покажем една по-малко вредна негова вариация.
Необходими продукти:
1 тиквичка
1 морков
150 грама кашкавал
Измийте и обелете морковите и тиквичките.
Настървете ги на ситно ренде и изцедете сока от тях.
Смесете зеленчуците с настъргания кашкавал.
За да е наистина здравословен, няма да пържим чипса, а ще го печем на 200 градуса.
Как да постигнете придадете красива форма на чипса, вижте във видеото от канала на vbox7.com “Да сготвим с Милена“.
Вижте още апетинти рецепти:
Пригответе хрупкави пилешки бутчета с чипс
* Моля, коментирайте конкретната статия и използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и написани само с главни букви!