Още по темата

Премиерните за българския ефир филми "Момичето от влака" и "Равни" покоряват ефира на KINO NOVA през октомври. Тематичният канал ще зарадва ценителите на качествени заглавия с нашумелия трилър "Момичето от влака" – на 4 октомври, сряда, от 21.00 ч. В главната роля е отличената със "Златен глобус" Емили Блънт, партнират й Хейли Бенет, Джъстин Теру, Ребека Фъргюсън, Люк Евънс и Лиса Кудроу. Режисьор е Тейт Тейлър, а филмовата адаптация на Ерин Уилсън е по едноименния бестселър на Паула Хоукинс.

Сюжетът на смразяващия трилър "Момичето от влака" разказва за Рейчъл Уотсън, която всеки ден пътува с влак до Лондон. Влакът оглушително преминава край къщата, която връща спомена за бившия й съпруг. За да се откъсне от болезненото минало, Рейчъл насочва вниманието си върху млада двойка с дом в същия квартал, която в нейните очи се радва на перфектен живот. Докато един ден не е принудена да се сблъска с шокиращата истина – в трилъра "Момичето от влака" на 4 октомври, сряда, от 21.00 ч. по KINO NOVA.

Още една хитова премиера очаква киноманите – "Равни" на 9 октомври, понеделник, от 21.00 ч. Сюжетът на фантастичната драма отвежда в лишен от емоции свят, където няма алчност, бедност и насилие. Нова болест обаче, наречена Switched-On-Syndrome, заплашва да активира спящите емоции, както и любовта, депресията, чувствеността и страха. "Заразените" индивиди ловко са изпратени надалеч и повече не се завръщат, а въвлечени в "забранена" любов са героите на актьорите Кристен Стюарт и Никълъс Холт.

Филмите "Момичето от влака" и "Равни" бяха разпространени в кината чрез "Лента" – марката, с която Нова Броудкастинг Груп навлезе на пазара на киноразпространение в България, а през октомври телевизионните зрители могат да гледат заглавията и по KINO NOVA.

Филмовият канал ще зарадва киноманите не само с премиери, но и с тематични кино седмици – всяка вечер от 9 до 15 октомври от 21.00 ч. основна тема е фантастиката, а в седмицата от 23 до 29 октомври водеща тема са високите скорости и адреналинът на пътя.