Още по темата

Като част от програмата по възстановяването си от тежка дискова херния виртуозният цигулар Дейвид Гарет отложи кросоувър концертите си от турнето Explosive-Live в София на 6 юни и в Букурещ на 8 и 9 юни.

За София е насрочена нова дата - 29 септември. Всички билети за новата дата важат без презаверка.

Няколко любопитни факта за рок звездата с цигулка в ръка - Дейвид Гарет

"Сега се чувствам по-добре, но за съжаление отнема повече от очакваното, докато се оправя напълно. Прогнозата на лекарите ми все още е много положителна и очакват пълно възстановяване, но за съжаление те все още не ми позволяват да изляза на сцена. В момента най-важното е да се грижа за себе си и да дам на тялото си необходимото време за пълно излекуване. Въпреки че се подобрявам, за съжаление това означава също, че трябва да анулираме повече концерти. Оценявам високо многобройните ви послания и желания за моето възстановяване, както и вашето разбиране и може само още веднъж да ви благодаря за вашите окуражителни и добри думи. Те ми дадоха огромна сила и ми помогнаха в трудните мигове. Очаквам с нетърпение да ви видя скоро на някои от следващите ми концерти“, споделя звездният цигулар.

За всички, за които новата дата не е приемлива и желаят да върнат своите билети, могат да го направят до 16 юни (включително) от касите, където са ги закупили, или за билетите, закупени онлайн - в централния офис на Eventim.bg на ул. "6-ти септември" 58, ет. 1.