Още по темата

Близка до американската актриса Камерън Диас сподели в интервю, че тя не възнамерява да се връща към киното.

Това съобщи лично колежката ѝ Селма Блеър. Тя каза, че Камерън Диас предпочита да прекарва времето си със съпруга си Бенджи Мадън и няма планове да се завръща в киното.

КАМЕРЪН ДИАС - ПАЛАВАТА БЛОНДИНКА НА ХОЛИВУД - СНИМКИ

Селма Блеър разказа, че би искала да заснеме продължение на филма "Най-сладкото нещо", в който си партнираха с Камерън Диас, но тя не иска да участва.

"Тя няма нужда да се снима повече. Животът ѝ е прекрасен. Не знам какво трябва да се случи, за да я накара да се върне. Тя е щастлива", каза Селма Блеър.

Камерън Диас е в светлината на прожекторите от 21-годишна, когато се снима в "Маската".

Камерън Диас се окичи със "Златна малинка"

Последният ѝ филм е "Ани" от 2014 г.

Думите на Сeлма се разпространиха светкавично из целия свят.

Официално потвърждение от самата Камерън или от член на екипа й, поне до този момент, няма. 

Социалните мрежи се препълниха с десетки съобщения на потребители, които са останали изненадани от новината. 

След като думите й бяха разпространение и бързо предизвикаха суматоха сред почитателите на холивудската звезда, Селма Блеър написа в социалната мрежа Туитър бърз отговор на всички публикации.

Тя написа:

"ИЗВЪНРЕДНИ НОВИНИ: Хора, направих шега. Камерън Диас НЕ СЕ отказва от киното. И нещо още по-важно: спирам да бъда "говорител" на Камерън Диас".

През последните години Диас е изместила фокуса си от актьорско майсторство към това да се занимава с благотворителност.

През 2013 г. тя издава книга, която се превръща в бестселър - The Body Book, следвана от книгата The Longevity Book от 2016 г., в която тя споделя тайните си за красивото стареене.

През 2017 г. на обществена дискусия, организирана от колежката на актрисата - Гуинет Полтроу, в Калифорния, Камерън Диас призна защо се скри от светлините на прожекторите.

"Стигнах до момент, в който не знаех коя съм, трябваше да открия истинското си "Аз". Трябваше да се отърва от нещата, които ме отдалечаваха от самата мен", призна актрисата пред журналисти тогава. 

И до този момент Камерън Диас не е съобщавала да работи по нови проекти.

Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Google Play и AppStore.

За още любопитно съдържание последвайте страницата ни в Instagram.