Още по темата

Луис Падрон е похарчил 60 000 долара, за да прилича на елф.

Когато бил малък останалите го тормозели и фантазиите били начин да се скрие. Сега той е намерил себе си - преобразен като елф с типичната челюст, бяла кожа и издължени уши.

Всичко това му е коствало много операции и посещения при пластични хирурзи по цял свят. Той е постигнал идеала си и мисли, че е красив, макар да иска още операции.

ВИЖТЕ СНИМКИ НА МЪЖА

26-годишният Луис Падрон от Буенос Айрес, Аржентина, се е подложил на липосукция на брадичката, ринопластика, счупване на челюстта, пълна епилация на тялото, лазерно избелване на кожата, променил е линията на косата си, зъбите си. Ушите му са оперирани, за да са издължени като на тези същества.

Живите кукли - реални момичета

Кен в човешко тяло, който не спира с операциите

ВИЖТЕ КАК ИЗГЛЕЖДА КУКЛАТА КЕН В ЧОВЕШКО ТЯЛО В ГАЛЕРИЯТА НИ

След тези операции той се чувства по-комфортно в кожата си и се надява да участва в новия телевизионен сериал "Властелинът на пръстените" като елф.

Сега се чувствам по-близо до мечтата си отвсякога, казва мъжът.

Мъжът качва свои снимки след операциите, на които се вижда през какво минава. ИМа над 50 000 последователи. В Южна Корея той претърпява нова корекция на брадичката.

"Чувствам малко болка тук и там, но това е нормално, като се има предвид колко скорошни са операциите ми", казва той. Самата операция представлява счупване, залепване и завинтване на челюстта, за да се получи перфектна форма на диамант.

14 шокиращи снимки, които разкриват методи за разкрасяване

Луис казва, че близките му подкрепят промените. Били щастливи за него.

На месец той харчи хиляди, за да се поддържа - включително и за слънцезащитни кремове.

"Аз не считам това за мания, а за начин на живот, за мен реалността е жестока, но във фантастичния свят имаш цялата надежда, любов, приятелство и добри чувства", смята той.

"Това ми помага да се чувствам като добър човек, но и във фантазията трябва да сте красиви не само отвътре, но и отвън", убеден е той.

Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Google Play и AppStore.

За още любопитно съдържание от Vesti.bg последвайте страницата ни в Instagram.