0

Ч естит рожден ден на Лъвовете, които от днес до 22 август за пореден път ще оживят света със специални изненади, партита, блясък или с две думи – всичко, което заслужава внимание...пък дори и в присъствието на няколко близки приятели.

Да, представителите на този знак умеят да направят нещата видими и да бъдат главни герои на своята сцена, независимо колко голяма е тя. Не е никаква изненада, че животът е сцена, предвид че този знак се свързва с играта, актьорството и желанието за изява. Вероятно много Лъвове ще протестират точно в този момент с куп аргументи за друг модел на поведение и ще бъдат прави, защото всеки от нас се ражда с уникална комбинация, наречена рождена карта.

Източник: iStock/Getty Images

В действителност не е важно дали всеки Лъв ще покаже толкова изявено архетипните качества на знака – пътят, който трябва да извърви обаче, изисква да намери светлината в себе си, с която да огрява останалите.

Лъвове, обичаме вашето достойнство, умението да бъдете верни на себе си и радостта от живота, която носите на останалите!  

Източник: iStock/Getty Images

Лъвско сърце

Винаги съм се изненадвала на умението на един Лъв да излъчва пълната увереност, че светът му дължи най-доброто. Би ли могъл знакът, управляван от Слънцето, да получи нещо по-малко? Съмнявам се. Да носиш слънцето в себе си означава да носиш живот – това е причината тези хора да умеят да зареждат с ентусиазъм останалите, да превръщат идеите си в нещо специално и да влагат сърцето си във всяко начинание.

Източник: iStock/Getty Images

В астрологията този огнен знак се свързва със сърдечно-съдовата система и тук метафората и анатомията са еднакво значими – трябва да пестим вредните емоции, храни, субстанции и всичко, което може да ни направи уязвими.

Доброто за мен е добро за всички

Ако попитате Лъва защо е взел решение, което удовлетворява единствено неговата визия за света, той вероятно ще ви каже:“Направих го за доброто на всички!“. Следващият път, когато се вбесите от този отговор и тъкмо се готвите да го заклеймите като егоист, спомнете си, че действието е било с най-добро намерение.

Лъвът е един от най-верните и горди знаци, които искат да се погрижат за останалите и уви, понякога изземват чужди решения. В астрологията Лъвът е разположен в диаметрална противоположност на Водолея – най-големият урок е да останем уникални, давайки пълна свобода на останалите.  

Какво предстои до края на 2019-а?

Половината година мина, но не и най-интересното. През 2019 г. се отваря голямата тема за любовта: тези, които нямат половинка, трябва да активизират социалния живот през есента, и както се казва – да се върнат обратно в играта!

Източник: iStock/Getty Images

Лъвовете, които са открили своя soulmate или вече са горди родители, трябва да освободят пространство за споделено време. Въпреки многото ангажименти. периодът е чудесен да се превърнем отново в деца и да играем с хлапетата и изобщо да се посветим на семейството. 

Източник: iStock/Getty Images

Както се казваше в една шега "работата ще бъде дълга, но за сметка на това уморителна" – да, работа ще има и периодът ще бъде концентриран, наред със забавленията. Не го приемайте като месеци, които ще ви измъчват с дълги нощи в офиса, а помислете какво продуктивно можете да направите.

Предстоят трансформации в маниера ви на работа – за някои може би дори ще бъде нов бизнес, който ще се изгражда с немалко усилия, но и много смисъл. Не на последно място – пазете здравето си и потърсете занимание или практика, които ви балансират психически.

Източник: iStock/Getty Images

Умът и тялото са в силна връзка и има риск да вложите твърде много усилия за сметка на психическото равновесие. Останете фокусирани и успокойте темпото, така че да ви подкрепя в изминаването на дългите разстояния към големите цели.

Последно по ред, но не и по важност – забавлявайте се, защото тази година е изключително интересна за вас!

Може да се свържете с Алекс Иванчева на посочения адрес: alex.stellarmind@gmail.com.

Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Google Play и AppStore.

За още любопитно съдържание от Vesti.bg последвайте страницата ни в Instagram.

Абонирайте се и прочетете първи "Непубликувано" и обзор на деня за 2 мин. Безплатно е :-)

@