Как да разпознаете добрата диня

 - Ако разрежете диня и видите, че в нейната вътрешност има пукнатини, а структурата ѝ изглежда захарна – това не е резултат от презряване. Вероятно при...

Ако разрежете диня и видите, че в нейната вътрешност има пукнатини, а структурата ѝ изглежда захарна – това не е резултат от презряване. Вероятно при отглеждането на плода е използван форхлорфенурон или друг регулатор на растежа.

ThinkstockPhotos
Виж отново
1/7
Пусни
Скрий описание
Коментирай
Кирилица:
Фонетична
Имате 2000 позволени символа

* Моля, коментирайте конкретната статия и използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и написани само с главни букви!

1 коментар
 

Още фотогалерии