Храните, които ще са модерни през 2018 г

 - Пребиотици Тъкмо когато хората се научиха да правят разлика между кимчи и комбуча, ще им се наложи да се справят с излизащите на сцената пребиотици...

Пребиотици
Тъкмо когато хората се научиха да правят разлика между кимчи и комбуча, ще им се наложи да се справят с излизащите на сцената пребиотици, които трябва да разграничат от пробиотиците. Пребиотиците са несмилаеми хранителни фибри, които стимулират растежа на "добрите" бактерии, които обитават дебелото черво и се борят с "лошите". Сред пребиотичните храни са чесънът, лукът, празът, аспержите, киселото зеле.

Thinkstock/Guliver
Виж отново
1/9
Пусни
Скрий описание
Коментирай
Кирилица:
Фонетична
Имате 2000 позволени символа

* Моля, коментирайте конкретната статия и използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и написани само с главни букви!

Още фотогалерии