Банска капама

 - 500 г пилешко месо от бутчета (без кост), 500 г телешки джолан (без кост), 500 г свински гърди (без кост), 500 г кървавица, 300 г сланина, 100 г ориз...

500 г пилешко месо от бутчета (без кост),
500 г телешки джолан (без кост),
500 г свински гърди (без кост),
500 г кървавица,
300 г сланина,
100 г ориз (бисерен),
200 мл червено вино,
1 средно голяма кисела зелка,
1 дафинов лист,
4 с. л. олио,
1 с. л. червен пипер,
1–2 ч. л. див кимион,
сол и черен пипер на вкус

Thinkstock/Guliver
Виж отново
1/7
Пусни
Скрий описание
Коментирай
Кирилица:
Фонетична
Имате 2000 позволени символа

* Моля, коментирайте конкретната статия и използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и написани само с главни букви!

Още фотогалерии