Прогноза за: днес, 4 август
Предимно слънчево Благоевград
17° | 37°
Променлива облачност Бургас
23° | 29°
Променлива облачност Варна
23° | 30°
Променлива облачност Велико
Търново
18° | 34°
Слънчево Видин
16° | 35°
Променлива облачност Враца
16° | 30°
Предимно слънчево Габрово
19° | 32°
Променлива облачност Добрич
20° | 31°
Предимно слънчево Кърджали
20° | 36°
Слънчево Кюстендил
17° | 36°
Предимно слънчево Ловеч
19° | 36°
Променлива облачност Монтана
20° | 34°
Предимно слънчево Пазарджик
20° | 36°
Слънчево Плевен
19° | 36°
Предимно слънчево Перник
17° | 35°
Предимно слънчево Пловдив
21° | 37°
Променлива облачност Разград
21° | 32°
Предимно слънчево Русе
21° | 35°
Променлива облачност Силистра
20° | 32°
Променлива облачност Сливен
22° | 34°
Предимно слънчево Смолян
15° | 30°
Предимно слънчево София
18° | 34°
Променлива облачност Стара
Загора
22° | 35°
Променлива облачност Търговище
20° | 33°
Предимно слънчево Хасково
23° | 38°
Променлива облачност Шумен
20° | 32°
Предимно слънчево Ямбол
24° | 37°