Още по темата

Писателят и шеф на рекламна агенция Емил постепенно се вманиачава да следи всички около себе си със скрити камери. Докато накрая разбира, че семейството му крие големи тайни от него. 

Актьорът Велислав Павлов влиза в ролята на Емил, а красивата Теодора Духовникова ще му партнира в най-новия игрален филм на режисьора Илиян Джевелеков - „Вездесъщият”. 

Филмът поставя под въпрос личното пространство в съвременния свят. От какво ни предпазват и с какво ни заплашват тези невидими очи, с които се оказва така лесно да се сдобие всеки от нас?

Очаква се лентата да излезе на голям екран през пролетта на следващата година.

Джевелеков стана известен с хитовата лента „LOVE.NET”.  

„Това би трябвало да бъде една интересна градска история и нещата, които се случват на героите - никой от нас не е застрахован, че не може да се случат и на него”, сподели Духовникова.

„Това много ме грабна в историята на филма, защото могат да се припознаят неща. Много е реално всичко”, каза актрисата.

За героинята си Духовникова смята, че е много различна жена от нея.

Тя обаче, както всеки друг актьор във филма, е наясно с това каква линия трябва да следва и това е заради репетициите, които са проведени преди началото на снимките и точно заради работата на режисьора с актьорите, те са спокойни пред камерата, обясни тя.

Освен това оператор е Емил Христов, за когото Духовникова каза, че е “едни от най-силните очи зад камера”. „Сценарият и диалогът също са много хубави и се надявам силно да се получи. Всички даваме много от себе си да се получи”, сподели още актрисата.

Главният актьор Велислав Павлов разказа, че драмата във “Вездесъщият” идва от едни противоречиви и крайно екстремни неща, които героят му прави, решавайки, че това ще бъде страхотно вдъхновение за него като писател и това променя драстично живота му, както и този на хората около него.

Сценарият е на Матей Константинов и Джевелеков, оператор е Емил Христов, художник – Георги Димитров. На екрана освен Велислав Павлов и Теодора Духовникова, ще видим още Весела Бабинова, Анастасия Лютова, Тони Минасян, Михаил Мутафов, Борис Луканов, Ирмена Чичикова.