Още по темата

Кондуктор се прави на Човека паяк, за да продава билети, шофьорът слуша гръцка чалга, а пътниците са буквално натъпкани един до друг – кадрите са градския транспорт на Пловдив.

В претъпканото превозно средство, което се движи по линия 20, 19-годишният кондуктор Андрей Праматаров се придвижва над главите на пътуващите, правейки всичко възможно, за да си свърши работата, съобщава Dariknews.bg. Днес от фирмата превозвач „Атотранс” обявиха, че кондукторът ще получи финансов стимул от 50 лв. за самоотвержените си действия, причина за които е това, че системата за електронно таксуване все още не работи във всички автобуси.

От днес билетчето в София става 1,60 лева, столичани отказват да плащат

Стотици протестираха срещу цената на билетчето

Пловдив остана без тролеи

Между районните „Южен“ и „Северен“ непрекъснато пътуват ученици от две езикови гимназии и студенти от новия корпус на пловдивския университет „Паисий Хилендарски“.

Освен по тази линия, малки и неудобни автобуси в Пловдив често се движат по маршрути 11, 18, 113, 17, 116, 36 и др.

Според зам.-кмета по транспорта Златин Велев, този тип превозни средства трябва да покриват курсовете на градския транспорт само в ненатоварените часове, но явно превозвачите не се съобразяват с това условие. 

Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Google Play и AppStore.

За още актуално съдържание от Vesti.bg последвайте страницата ни в Instagram.