Още по темата

Апелативният съд в Пловдив пусна на свобода 21-годишния Димитър Тонкев от Виноградец. Синът на бизнесмена, който беше убит при нелеп инцидент, излиза на свобода срещу парична гаранция от 1000 лв.

Близките на младежа, които присъстваха в съдебната зала, показаха подписка в подкрепа на Димитър,

информира NOVA.

Той беше арестуван при полицейска акция на 15 септември по обвинение, че е държал с цел разпространение 2,5 грама марихуана и 0,5 грама амфетамин.

Магистратите прецениха, че ако е на свобода, Тонкев няма да се укрие или извърши друго престъпление.

Убийството във Виноградец: Детето признало, че е стреляло то

Дъщерята на убития във Виноградец не вярва, че 6-годишното дете е стреляло

6-годишно дете неволно застреля собственик на ресторант в Пазарджишко

Бащата на момчето – Наско Тонкев, беше прострелян и загина на място на 31 август при празнуване на рожден ден на 6-годишно момче в ресторанта му във Виноградец.

За престъплението беше арестуван бившият председател на Общинския съвет в Септември Лазар Влайков, който е собственик на пистолета, с който е стреляно. Все още не е изяснено дали смъртоносният изстрел е произведен от 6-годишното дете, каквато беше първоначалната версия, или от друг участник в празненството.

Дъщерята на загиналия Деница и съпругата му Павлина твърдят, че Влайков е убил Наско, с когото имал стари вражди и е набедил детето, за да се измъкне. Както и че се ползва от протекциите на районния прокурор Георги Кацаров.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК.