Още по темата

Анита Мейзер е любимка на варненските затворници. Част от тях са я виждали и преди да влезе в ареста, защото няколко години тя е участвала в благотворителна програма, част от която е била появата й при затворниците, от което е изпадали в екстаз. 

“Спомням си как затворниците избухваха в аплодисменти при появата на Анита. Тя беше с Киро Скалата и затворниците правеха пред тях фитнес и вдигаха щанги. Но нейната благотворителност не стига дотук. През 2015-а Мейзер получи награда на известна пиар агенция за благотворителност. Тя продаваше стари свои дрехи от световни дизайнери на търг и парите отиваха за домове за деца. Наградата ѝ бе връчена на луксозна яхта във Варна. Анита никога не се е държала надменно. Никога не е била арогантна, с нея можеше да се говори съвсем човешки. Анита Мейзер, на която хейтърите и медиите не ѝ простиха в последно време, се появи на борда на ветроход, за да получи един от т.нар. оскари за благотворителност. Анита помага на дома за медико-социални грижи в кв. “Виница” и мечтае да построи дом за изоставени деца”, казва светската репортерка от Варна Юлия Кунева, предава "24 часа".

Анита Мейзер в снимки

Анита Мейзер е  е обвинена за убийството на съпруга си Николай Димов на 13 срещу 14 август и за предлагане на подкуп на длъжностно лице. Във вторник, 23 август, Апелативният съд във Варна реши да я остави за постоянно в ареста. Нейната версия е, че 40-годишният Димов тренирал за шоу и за целта затягал свински опашки на врата, ръцете и краката си, които трябвал да скъса с мускулите си. Във фаталната съботна нощ - 13 август обаче, така се задушил. По-рано обикаляше версията за груба сексуална игра, при която се постига повече удоволствие, ако се притиска гърлото. 

Никой в града не вярва на писанията на хейтърите, че Анита е бивша Айше и че е от ромски произход.

Твърденията в нета, че Мейзер е от новопазарско село също не са доказани. Никой не е чувал в региона за нея, макар да се твърди, че бившият ѝ съпруг Живко Желев, от когото е дъщеря ѝ Джули, е от варненското с. Белоградец, което е съседно на новопазарските Стан и Зайчино ореше.

Какво не знаем за Анита Мейзер

Анита Мейзер за връзката си с Николай: Като куче и котка сме

Обвиняват Анита Мейзер за убийството на мъжа й

“Чакаме съдебномедицинската и психиатричната експертиза. Много е важно, че вече излезе химическата експертиза, която доказва, че

Николай, съпругът на Анита, не е бил упоен”,

това заяви адвокатът на Мейзер Олег Атанасов. Според него липсата на упойващи вещества в кръвта на културиста показва, че няма как силен мъж като него да е бил вързан без негово съгласие.

Източник: Nova.bg

Това твърдеше пред съда и Анита. Тя заяви, че е вързала със свински опашки, или кабелни стяжки според терминологията на прокуратурата, Николай, защото той искал да ги скъса с мускулите си и това да бъде шоу номер, подготвян за турне в Латинска Америка. Културистът легнал по шорти на масажната маса.

Бил по очи с лице надолу и казал на жена си да му пристегне ръцете,

краката и врата с пластмасовите каишки, а Анита трябвало само да снима. Николай скъсал тези на ръцете и краката, а после поискал да се сложат и две на врата му. И на два пъти казал на Анита да пристяга още, за да няма луфт между кожата му и свинската опашка. Тя стегнала, а той започнал да прави типичните си движения с напъване на врата и раменете, за да ги скъса.

В това време жена му отишла до магазина.

Когато се върнала, видяла, че Николай е мъртъв и се опитала да го съживи. След това слязла на долния етаж, където живее със семейството си Киро Скалата. В този момент тя очевидно не е осъзнала, че причина за смъртта на Николай са стяжките, и казала на Киро, че някой е убил мъжа ѝ. След това Мейзер звъннала на тел. 112. Това е версията на Анита пред съда.

“Тя разказа какво се е случило.

Не отрича, че е сложила стяжките на Николай, но е ясно, че не го е приспала, за да го удуши. Обвиненията за причиняване на смърт по непредпазливост трудно ще издържат в съда. По-скоро могат да я обвинят за причиняване умишлено на средна телесна повреда, в резултат на което е настъпила смъртта”, заяви адвокат Атанасов. 

Версия: Мейзер вързала мъжа си със свински опашки за шоу

Обрат по случая с убийството