15

„Гласувах за доброто на България. Мисля, че водихме етична кампания от начало докрай. Затова моралната победа е налице, но политическата тепърва предстои, а това зависи от гласа на всеки един”, заяви кандидатът за президент ген. Румен Радев, след като упражни правото си на вот.

„Нека българите да излязат до урните, нека се поздравим с легитимно избран президент, а това зависи от всички нас”, коментира Радев.

Помолен да коментира днешното изказване на министър-председателя Бойко Борисов, Радев посочи: „Премиерът достатъчно добре се анализира сам, по-добър от такъв анализ - здраве му кажи”.

„Днес в Плевен е много ветровито, вятърът е много силен. Самата аз се изненадах. За мен този вятър, е вятър на победата”. Това пък каза кандидатът за президент на ГЕРБ Цецка Цачева, която гласува в Плевен.

Според нея „най-голямото предизвикателство е след изборите в понеделник и когато встъпи президентът е необходима много работа. За да преодолеем тези различия помежду ни, които минават границата на нормалното за мен. В името на националния интерес трябва да бъдем единни. България е била силна уважавана сред европейските народи и сред съседите, когато е била единна. Това е най-голямото предизвикателство за държавния глава и да преодолеем популизма”.

Всичко за гласуването днес може да проследите във Фейсбук страницата ни

Абонирайте се и прочетете първи "Непубликувано" и обзор на деня за 2 мин. Безплатно е :-)

@