Още по темата

Зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов остро критикува поведението на парламентарната опозиция и смята, че Левицата създава заплахи за националната сигурност на България, пише DarikNews.bg.

„БСП не е алтернатива за управлението на страната,

но се стреми към него чрез скандали, манипулации и опити за ерозиране на българските институции. С противопоставянето, което БСП генерира, се създават заплахи за националната ни сигурност“, заяви той във Варна.

Изненадите, ако има избори сега у нас - кой отпада от НС

„Усилията на правителството във всички секторни политики намират отражение в системата на сигурността, както и за стабилността в държавата”, категоричен беше Цветанов. Той припомни, че с увеличението на учителските заплати и планирания ръст на минималните пенсии от 1 октомври в бюджета за следващата година ще бъдат заложени допълнително 510 млн. лв., без да се допуска дефицит.

Той обвини в двоен стандарт БСП по отношение на управляваните от техни кадри общини.

Цветанов посочи като пример Провадия, която посети вчера. Общинското ръководство неглижира 5-те от общо 24 населени места, където кметовете са от ГЕРБ.

„Този двоен аршин е несправедлив. Ние не делим хората по политически принцип и средствата, отпускани на общини, където ръководството не е от ГЕРБ, са доказателство за това”, отчете Цветан Цветанов.

Той изтъкна, че

партията ще търси рестарт в някои от своите организации в страната,

където са констатирани слабости и даде за пример Хасково и Ботевград. „Отворени сме да търсим качествени и отговорни хора по места, промените в Добрич вече връщат към редиците на партията, хората, които досега са били демотивирани да работят и това със сигурност ще се отрази и на изборните резултати”, поясни зам.-председателят на партията.

Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Vesti bg. Можете да го изтеглите от Google Play и AppStore.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК.