Още по темата

Снимка на вързан за каруца кон и влачен по асфалта в Перник разгневи потребителите във "Фейсбук".

Ужасяващият кадър е публикуван в групата "Снимай Перник нека видят всички!", от Лъчезар Методиев.

Снимката е направена на кръговото при стария ТЕЦ на Хумни дол. За момента не е ясно дали животното е било живо, докато е дърпано.

В коментарите хората изразяват своето възмущение

Друг потребите пише: "Е добре де, това нормално ли е? Къде е държавата? Къде са компетентните органи...? Само с гражданско общество нищо не става, иначе е лесна работа..."

Източник: Facebook

"Пратих снимката в Господари на ефира!!! Макар и че не моя,обясних и там,че е от страницата на "Снимай Перник нека всички видят". Надявам се автора да не е обиден от кражбата на снимката му,но за мен това е безобразие,нечовешко и не знам тези хора имат ли въобще връзка с главния мозък!!!", пише Борислава Павлова.

По рано тази година, мъж завърза и влачи собственото си куче с колата си. 

Мъчението над животното става в столичния квартал "Левски". Тогава нараненото животно е спасено от млад мъж на име Милко, който е съсед на насилника с автомобила. 

Той се опитал да го спре първо с викове, които не помогнали.Тогава стрелял във въздуха, за да накара комшията си да спре автомобила. В резултат, Милко се озова в ареста с обвинение  в непристойно поведение и нарушаване на обществения ред.