Още по темата

„Все ще я обичам! Бях напълно опиянен от нея“, каза убиецът на Виола Стефан Станев в откровено интервю за NOVA.

Стефан беше осъден на 25 години затвор при първоначален строг режим.

„Връзката ни започна в интернет, имаше много емоции. Казвала е, че съм мъжа мечта за нея, както тя беше жената мечта за мен“, споделя още той .

Той допълни още, че заради силната ревност скандалите са ставали все по-чести и жестоки.

В нощта на 22 юни 2017 г. обвиняемият бил под въздействието на наркотици, когато се стигнало до фаталния край за Виола.

„Всичко се случи много бързо, не повече от няколко минути. Ударих я два пъти и задуших я, след това в главата ми беше една каша, виждах я като Горгона Медуза“, спомня си още.

Убиецът на Виола наръгал съкилийник с химикалка

Задържаният за убийството на жена в София не съжалява

Бившата съпруга на Стефан: Прости ми, Виола, прости ми, че не те опазих!

Плюшената играчка, която е оставил до нея им е била от любимата ни анимация „Алиса в страната на чудесата“.

„Осъзнах ден по-късно, че съм я убил. Реших да вляза в църква, бях започнал да разбирам нещата. Осъзнах, че я няма, запалих свещ и излязох“, допълни той. 

В нощта на 22 юни 2017 г. обвиняемият и жертвата били в дома си. Николова споделила, че е изморена и легнала в стаята обособена за спалня, за да си почива. Станев стоял пред преносим компютър и четял във „Фейсбук“. В един момент той решил да изпие една бира, след което взел „екстази“, после употребил и марихуана. Разходил се до спалнята, видял че Николова лежи, но не спи и решил, че нещо я притеснява, съобщава Софийска градска прокуратура.

Опитал се да я заговори и когато тя не му отвърнала започнал да удря с ръце и с метален стик за голф по стената, след което застанал до леглото, където лежала Виола, вдигнал стика за голф над главата си – в този момент тя уплашена и плачейки извикала: „Извинявай ,съжалявам, моля те спри ,недей”, но Станев нанесъл силен удар със стика за голф по главата ѝ, в областта на лявата слепоочна орбитална област.

Киселина, бой, тормоз: колко е страшно в България (ВИДЕО)

С него той й причинил открита тъпа черепно-мозъчна и лицева травма. След удара стикът за голф се счупил като в ръката на Станев останала металната му дръжка. Ударил я още веднъж. Започнал и да я души.

После взел нож, сменил го с друг, накрая и с трети. Когато установил, че Николова не диша, Стефан Станев завил мъртвото ѝ тяло със завивката от леглото, поставил плюшена играчка, отишъл в съседната стая, изпушил една цигара марихуана и пуснал да слуша музика.

После споделил какво е направил на приятелка. На 24.06.2017 г. тя заедно с мъжа, с когото живее, сигнализирали в 03 РУ СДВР за извършеното престъпление.

Станев бил задържан от органите на МВР на 24.06.2017 г. в близост до яхтено пристанище в гр.Созопол.

Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Google Play и AppStore.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК.