Още по темата

Директорът на училището в Ново Паничарево беше обвинен от родителите на 14-годишна ученичка, че е блудствал с нея, а вчера беше освободен от съда под домашен арест.

Пасторът на евангелската църква в селото обаче заяви, че има информация, че неговите посегателства не са от вчера.

Ученичката в Бургаско сама записала блудстващия директор

Задържаха директор за блудство с ученичка

Имало случаи от преди 10 години.

„Племенницата ми каза, че тя и много други нейни съученички от преди 10 години са пострадали от него. На никого не са казали, защото това не е случаен човек, директор е и трябва да имаш доказателства. Пък ние сме и роми, това е истината“, каза пасторът.

Късно снощи семействата, които обвиняват директора в блудство, решиха да организират протест в училището. Такъв обаче реално нямаше, защото пред сградата на школото бяха само близките на момичето. Бащата обясни за „Здравей, България“, че хората, обещали да дойдат са или на работа, или са се уплашили от дъжда. Той каза, че протестира заради освобождаването на директора.

Бащата твърди, че директорът му е предложил пари, след това му се извинил и казал, че само я целунал по бузата.Христов казва, че има запис на тези думи, който е предаден в полицията.

Майката на момичето пък разказа, че дъщеря ѝ още от миналата година се оплаквала от директора, но самите те не ѝ повярвали.

От кметството бяха категорични, че досега не са имали сигнали срещу директора Христо Радев.

Родителите на момичето обявиха, че ще искат символично обезщетение за случилото се с дъщеря им – 1 лев, за да докажат, че парите не са мотив за действията им.

Още по темата вижте във видеото горе.