Още по темата

„Имаме утвърден от прокурорите план, имаме насоки, имаме, дето се вика, достатъчно, за да им го върнем така, както заслужават.

И това ще бъде сторено, може да бъдете сигурни, да ходите на работа спокойни", заяви премиерът Бойко Борисов по време на междуведомствена среща в МС, на която е било обсъдено посегателство срещу висшия данъчен служител Иво Стаменов.

ВИЖТЕ СНИМКИ ОТ МЯСТОТО НА СТРЕЛБАТА В ГАЛЕРИЯТА НИ

Във видеото по-горе може да видите изказването на Сотир Цацаров за стрелбата срещу данъчния

„Когато стрелят по данъчен, стрелят по самата държава, и ако ги оставим безнаказани, утре ще посегнат и на друг, а ние искаме с колегите от МВР и от прокуратурата да ви създадем максималния комфорт да си вършите работата, защото вие я вършите в полза на цялото общество, на всеки един човек“, посочи още Борисов.

Стрелба и преследване до детски магазин в София

Безразборна стрелба в София

Премиерът обясни, че е изчакал няколко дни след случая с Иво Стаменов, за да е сигурен, че това е "един действително много добър служител - принципен и честен, че няма личен мотив".

Борисов благодари на служителите от приходната агенция за отличната работа през годината, благодарение на която приходите са повече близо с милиард. 

Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Google Play и AppStore.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК.