Още по темата

Агресивните момичета от Враца, които тормозеха физически и психически своя връстничка, вземали наркотици, информира NOVA, позовавайки се на информация от жертвата. Клип, разпространен вчера в социалните мрежи, показа фрапиращата агресия между децата.

„Всякакви взимат. И хапчета, и амфетамини, и трева, и екстази, всичко”,

разказва 15-годишната Никол, която стана жертва на насилието.

Бащата на момичето, което във видеото проявява най-голяма агресия, признава, че дъщеря му често е привиквана от органите на реда. „Не съм гледал, защото си имам достатъчно работа и не се занимавам с клипове и телевизии”, заявява бащата Мирослав Миронов. „Не е агресивна. И не се притеснявам – полицаите се занимават с глупости”, отсича той.

Бащата на другото агресивно момиче от клипа обеща да вземе мерки.

Трите нападателки и момчето, което ги е откарало на мястото на инцидента, останаха в ареста 24 часа с обвинение за хулигански прояви.

„Има родители, които чуват децата си, а не ги гледат. Два различни глагола използваме: чуваме прасе на двора, обаче гледаме дете. Детето не е видяло адекватна реакция, то е водено в полицията, говорят с него психолози и до там. Бащата го няма, майката я няма, кой се грижи за това дете всъщност”, коментира психологът Младен Владимиров.