Още по темата

Мъжът на скандалната Мисис България Анита Мейзер е починал от глупост и самонадеяност, присъщи за това семейство, заявява учасник в разследването на случая, цитиран от в. „168 часа“.

Всичко, огласено до момента сочи, че до смъртта на Николай Димов се е стигнало след

абсолютно безотговорно отношение отстрана на самия Димов и на жена му

и без да има умисъл.

„Трудно е да си го представиш, но наистина хора умират от глупост и от липса на елементарния инстинкт за самосъхранение“, коментира пред изданието участник в разследването.

Анита Мейзер в снимки

Според самата Анита в нощта срещу 13 август мъжът ѝ решил да демонстрира силата си като къса свински опашки само със силата на мускулите си. Казал на жена си да пристегне ръцете краката и врата му с пластмасовите каишки.

Мейзер твърди, че идеята била тя само да снима.

Мъжът ѝ лесно скъсал свинските опашки на ръцете и краката му и накарал Анита да сложи две на врата му.

Самият Николай на два пъти я призовал да пристяга повече. Докато мъжът ѝ се мъчел да скъса пластмасовите каишки, Анита Мейзер отишла на пазар. Когато се върнала, тя видяла, че Николай е мъртъв и започнала да удря и блъска тялото.

Според полицаите, дошли на място,

бившата Мисис България повече се притеснявала какво ще кажат хората,

отколкото от факта, че съпругът ѝ е починал.

Анита Мейзер е  е обвинена за убийството на съпруга си Николай Димов на 13 срещу 14 август и за предлагане на подкуп на длъжностно лице. Във вторник, 23 август, Апелативният съд във Варна реши да я остави за постоянно в ареста. Нейната версия е, че 40-годишният Димов тренирал за шоу и за целта затягал свински опашки на врата, ръцете и краката си, които трябвал да скъса с мускулите си. Във фаталната съботна нощ - 13 август обаче, така се задушил. По-рано обикаляше версията за груба сексуална игра, при която се постига повече удоволствие, ако се притиска гърлото. 

Какво не знаем за Анита Мейзер

Анита Мейзер за връзката си с Николай: Като куче и котка сме

Обвиняват Анита Мейзер за убийството на мъжа й

40-годишният културист и фитнес инструктор бе намерен мъртъв в жилището на съпругата си - 52-годишната Анита Мейзер, в кооперация до "Евксиноград" край Варна в ранните часове на неделя, 14 август. Тя твърдяла пред разследващите, че е отишла да пазарува в 2,30 ч през нощта в събота, като оставила Николай пред луксозната жилищната сграда с двама негови приятели, които тя не познавала. Когато се прибрала, мъжът ѝ вече бил мъртъв. Вече е ясно обаче, че тя се е качила с Николай в апартамента и никой друг не е влизал там. В понеделник, 15 август, стана ясно обвинението, което ѝ е повдигнато – по член 124 ал. 1 от НК, грозят я от две до 8 години затвор – причиняване на смърт по непредпазливост вследствие на умишлена средна телесна повреда. По-късно й бе повдигнато ново обвинение - за подкуп, по което я грозят до 10 години затвор и глоба от 15 000 лв. В момента тя е с наложена най-строгата мярка - задържане под стража.