Четири години след старта на съботно-неделния сутрешен блок по NOVA, тази събота и неделя Мирослава Иванова и Деян Веселинов ще събудят зрителите с най-любопитното от деня – от 7:55 до 11.00 ч.

Какво е да си министър по време на бунт? Социалният министър Зорница Русинова гостува в „Събуди се” в седмицата, в която майки на деца с увреждания излязоха на масов протест в София.

Красимир Каракачанов дава своя отговор на въпроса „Защо патриотите поискаха затваряне на центровете за мигранти?”.

В „Карай направо” зад волана до Диана Найденова ще седне първият кандидат за президент - Митьо Пищова, който ще провери колко дълъг е пътят към „Дондуков 2”.

В деня на София, 17 септември – Влади Въргала и Август Попов влизат в студиото на „Събуди се”, за да покажат столицата през техния поглед. За чувството да си син на Аня Пенчева ще разкаже Ивайло Караньотов, който се среща с Ива Софиянска в най-новата рубрика на „Събуди се” – „Говори с Ива”.

Тежката артилерия на българската сатира – Стоянка Мутафова, застава пред Мариян Станков – Мон Дьо в емоционална и лична изповед.

Киното този уикенд има запазено място в предаването с представянето на две български продукции и хората със специална роля в тях.

Обичаните водещи на „Здравей, България” Ани Цолова и Виктор Николаев влизат в сериал. В кой филм ще ги гледаме и каква ще е ролята им – предстои да чуем от самите тях в „Събуди се” този уикенд.

В неделя Станимир Гъмов и Ани Пападопулу ще повдигнат завесата над новата кино продукция на „Лента” – „Маймуна”.

А какво среща Руши Виденлиев и боксьора Серафим Тодоров ще чуем от самите тях – на живо от снимачната площадка на най-новия български филм тази събота.

Не пропускайте срещата с някои от най-популярните лица и актуалните теми на деня - „Събуди се”, събота и неделя, от 7:55 до 11.00 ч., по NOVA.