Утре, 22 септември, радио NOVA NEWS празнува своя първи рожден ден.

Вече една година, на честота 95,7 MHz за София, 97,1 MHz за Велико Търново и 98,2 MHz за Кюстендил, радиото запознава своите слушатели с най-важните новини и събития от деня, най-актуалните теми и дискусии.

На 22 септември 2015 г. радио NOVA NEWS започва да звучи в българския ефир като съвместен проект на водещата медийна група в България - "Нова Броудкастинг Груп" и най-голямата радио група в страната.

Една година по-късно радио NOVA NEWS достига до хиляди верни слушатели, предлагайки новини на всеки кръгъл час и излъчване на живо на сутрешния блок на NOVA - „Здравей, България“, както и публицистичните предавания на медията - „Събуди се“, „Комбина и „Часът на Милен Цветков“.

Всеки петък следобед слушателите на радиото споделят мнението си по актуалните теми от седмицата в шоуто „Петък в пет” с Милен Цветков и Даниел Петканов.

По повод първия си рожден ден радио NOVA NEWS стартира безплатно мобилнo приложениe за Android и iOS, чрез коeто цялото актуално съдържание на ефира, с характерната за радиото музикална селекция от най-големите и обичани хитове, става достъпно само чрез един клик на мобилния телефон.

Радио NOVA NEWS ще отпразнува първия си рожден ден по един нетрадиционен начин.

В ролята на „Рожденикът черпи” ще се превъплъти водещата на прогнозата за времето по NOVA – Никол Станкулова.

На празничния 22-ри септември тя ще бъде на едни от най-натоварените пътни артерии в столицата. За тези, които са на честота 95.7 MHz Никол е подготвила приятна изненада.

Как ще протече празникът и кои ще бъдат слушателите, които Никол Станкулова ще изненада приятно, гледайте в „Здравей, България” по NOVA и слушайте по радио NOVA NEWS на 95,7 MHz за София, 97,1 MHz за Велико Търново и 98,2 MHz за Кюстендил.

Приложението може да изтеглите безплатно оттук: за Android и за iOS