Още по темата

Елица Янкова донесе първи медал за България на Олимпиадата в Рио де Жанейро.

Днешният обзор започваме с един голям успех за България от Олимпиадата в Рио.

Елица Янкова завоюва бронза в женската борба в битка с аржентинката Патрисия Бермудес. 21-годишната българка надделя със 7:6 и сложи на гърдите си първото отличие за родината от тези Олимпийски игри.

"Ключът към успеха е, че нямаше какво да губя. Знам че мога, тренирала съм и този труд трябваше да се отплати. Медалът е за целия отбор, треньорите", каза Елица.

От социалните мрежи - 17-годишната дъщеря на известния музикант Лайънъл Ричи е новата половинка на Джъстин Бийбър, но и най-мразената в интернет.

Името ѝ е София Ричи - модел с просперираща кариера, която се превърна в най-мразеното момиче в интернет през последните дни.

Слуховете, че София е новата приятелка на Бийбър се носеха месеци наред, а впоследствие двамата започнаха да си качват снимка след снимка в социалната мрежа "Инстаграм".

 

Снимка, публикувана от Sofia Richie (@sofiarichie) на

Проблемът на повечето потребители е, че Бийбър е бившата половинка на Селена Гомез, с която се разделиха след негови изневери. След вълна от лоши коментари под последната му снимка със София, дори Селена Гомез коментира ситуацията с думите:

„Ако не можеш да понесеш омразата, спри да качваш снимки на приятелката си. След това канадският изпълнител окончателно спря профила си в "Инстаграм".

За финал разказваме за бруталността и диващината на войната, която е превърнала град Хомс (Сирия) в пълна развалина.

Източник: Vbox7.com

Децата, попаднали в хаоса на насилието, обаче отказват да се предадат и да оставят лудостта на гражданския конфликт да стигне до тях.

Въпреки че всички обстоятелства са срещу тях, те се опитват да живеят нормално, както връстниците им по света.