Още по темата

"Нова Броудкастинг Груп" получи отличие в класацията Superbrands в категория "Потребителски марки". Със своя над 20-годишен опит, NOVA е изборът на младата и активна аудитория в България.

Компанията е лидер на телевизионното забавление с модерен подход към съдържанието и с фокус върху зрителите. Медията предлага на своите зрители силни и независими новини и качествена публицистика, утвърдени световни формати и авторски продукции, както и селекция от хитови сериали и най-добрите филмови заглавия.  

Отличие от Superbrands, в категорията „Бизнес марки“, получи и дигиталната компания "Нетинфо", част от "Нова Броудкастинг Груп". Още от стартирането на дейността си, "Нетинфо" цели да покрие онлайн нуждите на своите потребители. В портфолиото на компанията влизат над 20 онлайн продукта, сред които са някои от най-известните български сайтове, като АБВ ПощаVbox7.com, Vesti.bg, Dariknews.bg, Nova.bg, Gong.bg и други.

Глобалната организация Superbrands е независима институция, която отличава и промотира търговски марки, които се открояват и доминират над всички останали в рамките на националния пазар. Организацията провежда конкурса за отличията Superbrands и осъществява едноименната промоционална програма, която е представена в над 80 страни.