Още по темата

След близо два месеца чакане, 28-годишния Бейтула Исмаил, който блъсна и уби с колата си 23-годишният Николай Терзиев, беше арестуван. Окръжната прокуратура във Варна повдигна и обвинение срещу убиеца.

Инцидентът стана в края на август на магистрала „Хемус“. Случаят предизвика бурна реакция в социалните мрежи, след като сестрата на загиналото момче публикува „кърваво“ писмо, в което се обърна към премиера Борисов с думите: "Дали ще почива в мир?“. Причина за реакцията беше факта, че убиецът на Ники не беше арестуван.

С това започва днешния обзор в новия епизод на "Новините в 90 секунди".

Още една новина от страната - трето денонощие продължава протестът на миньорите от мини "Бобов дол" под и над земята. Трима от тях снощи бяха извадени от рудника спешно, след като здравето им се влоши. Междувременно от ръководството на мината заявиха, че са в готовност да изплатят целите заплати за август. 

Сега нещо за тонус – ще ви покажем най-секси фитнес инструктурки в света. Една от тях е 30-годишната Лаурен Дрейн. Родена в САЩ, има бакалавърска диплома за медицинска сестра. Страстта й обаче е спорта.

Вижте в галерията едни от най-сексапилните инструкторки

Ако не обичате да спортувате, искате да сте слаби, но обичате и да си похапвате, за вас също имаме добра новина – можете да ядете шоколад за закуска. Учени доказаха, че какаото и черният шоколад са много полезни за функциите на мозъка като абстрактно мислене, запаметяване и концентрация. Шоколадът носи много енергия на тялото, а когато се консумира сутрин, тялото успява да го „изгори“.

Шоколадови изкушения за закуска - само ги вижте

И нещо позитивно за финал - обявената за най-грозна жена в света вдъхновява милиони. 27-годишната Лизи Веласкес страда от рядко заболяване, но външният й вид я подтикна да говори за това и да помага на други като нея. Именно заради добротата си, американката наскоро взе важна награда на конференция в Маями. Нейният случай е документиран във филма "Смело Сърце: Историята на Лизи Веласкес".