Още по темата

Майсторският клас по дигитален маркетинг на IAB Bulgaria (Interactive Advertising Bureau Bulgaria) дава старт на своето четвърто издание на 1-ви октомври.

Курсът се провежда в партньорство с Нов Български Университет и е насочен към студенти в областта на дигиталния маркетинг и реклама, както и към млади маркетинг специалисти.

Сред лекторите в майсторския клас е изпълнителният директор на най-голямата дигитална медийна компания у нас „Нетинфо” и председател на IAB Bulgaria – Христо Христов.

По време на обучението си участниците в майсторския клас ще получат теоретични знания и практически умения и ще разберат кои са добрите практики и тенденции, директно от най-изявените професионалисти в онлайн бизнеса в България.

Сред лекторите в курса са още изпълнителните дирeктори и топ мениджъри на водещи компании у нас.

Обучението, което среща курсистите с най-добрите мениджъри от реалния бизнес, вече ще може да се следи и на живо онлайн, благодарение на MyVideoAcademy.

Така всеки, който иска да се докосне до опита и знанията на най-добрите в дигиталния бранш, ще може да се запише и да следи лекциите им, без дори да се налага да излиза от дома си.

Записванията за присъствения курс в НБУ стават на адрес myvideoacademy.com, както и в Център за професионално и продължаващо обучение към НБУ (гр. София, ул. “Княз Борис I” 99).

Как се създава съдържание за уеб среда? Как се планира, изпълнява и измерва една дигитална кампания и как се използва видеото в онлайн пространството?

Как да използваме успешно социални медии? Отговорите на тези въпроси, както и теми от целия спектър на интерактивния маркетинг ни очакват в майсторския клас от IAB Bulgaria.

Всички курсисти ще получат сертификат от IAB Bulgaria, а тези, които посетят обучението в НБУ, ще получат и диплома от университета.