Още по темата

Кристалина Георгиева бе аплодирана бурно след първото й изслушване за поста на главен секретар на ООН в понеделник.

"Мисля, че успях да покажа коя съм, какво мога и защо съм кандидат", каза новият кандидат на България за ООН.

"Ако моята страна има нужда от мен, мое задължение е да се отзова", заяви още Кристалина минути след изслушването. Три страни вече официално са подкрепили българката за важния пост.

Бойко Борисов се закани да подаде оставка

"Загубим ли на първи тур, подавам оставка веднага", това заяви Бойко Борисов във връзка с издигането на Цецка Цачева за кандидат-президент.

Позицията не е нова, тъй като Борисов заговори за евентуална оставка още в началото на септември. Във връзка с коментарите около Цачева, премиерът каза, че "за всяко състезание избираме най-подготвения кандидат. Цачева и контраадмиралът са такива – те не са най-рейтинговите, но са най-подготвените".

Един звезден, но таен развод

Кейт Мос и фронтменът на групата "Килс" Джейми Хинс са се развели преди няколко месеца, без да привличат вниманието на медиите. Кейт и Джейми се разделиха миналата година след 4-годишен брак, но до началото на 2016-та не бяха завели дело за развод. Кейт ще запази по-голямата част от богатството на двойката, тъй като е била значително по-богата от Джейми, когато двамата сключват брак.

Зад екзотичното и усмихнато лице се крие меланиновата богиня

Тя се казва Худия Диоп, от Сенегал. Диоп е една от най-новите "Инстаграм" звезди. Благодарение на меланинова си кожа за по-малко от година привлича над 90 хил. последователи. Макар и успешен модел днес, Худия не винаги е била много щастлива. Като дете е обиждана от връстниците си, защото кожата й е значително по-тъмна.

Вижте повече снимки на Худия в галерията

Научете тези и още новини в канала "Новините в 90 секунди" във Vbox7.