Още по темата

Още популярни лица влизат в ролята на гост-водещи тази седмица, с поредна серия изненади за зрителите на „Здравей, България”.

След Константин Вълков, Ути Бъчваров, Николай Дойнов, Мон Дьо и Симеон Колев, от понеделник на стола до Ани Цолова сядат нови любими лица от телевизионния ефир.

Те ще споделят своята гледна точка по актуалните въпроси на деня и ще опитат какво е да си от другата страна в студиото на сутрешния блок. 

Седмицата ще открие популярният журналист и водещ Владимир Береану в понеделник, 22 август. След него друго известно лице от шоубизнеса - Юлиан Константонов, ще партнира на Ани Цолова в сутрешния блок на NOVA, докато Виктор Николаев е във ваканция.

На 24 август продуцентът Магърдич Халваджиян ще влезе в ново амплоа – този път на задаващия неудобни въпроси, а в четвъртък кореспондентът на Новините на NOVA в САЩ Ясен Дараков ща заеме мястото на Виктор Николаев, с анализ на най-любопитното около президентските избори зад океана и случващото се у нас.

В петъчния ден отново продуцент ще седне до Ани Цолова – този път гост-водещ на сутрешния блок ще е Евтим Милошев.  

От понеделник до петък до 6 септември не пропускайте „Здравей, България” – всяка сутрин, от 7.00 до 9.30ч., с най-актуалното и любопитното от страната и света в ефира на NOVA. А от 7 септември предаването се завръща в обичайния си начален час – 6.20 и ще бъде, както винаги, в крак с ритъма  на зрителите.