Още по темата

100 души са потърсили медицинска помощ след труса в Скопие. Така започва днешния обзор в на  "Новините в 90 секунди".

Земетресение от 5,3 по Рихтер разлюля македонската столица в неделя следобед. Хората са получили различни наранявания в паниката, последвала труса, когато са започнали бързо да напускат домовете си. Мнозина се страхуваха да се приберат до късно вечерта, тъй като не се чувстваха в безопасност:

Хилари Клинтън припадна

Кандидатът за президент на Съединените щати от Демократическата партия Хилари Клинтън припадна вчера по време на възпоменателна церемония за терористичните нападения в Ню Йорк от 11 септември. Клинтън е диагностицирана с пневмония в петък и се лекува с антибиотици, но се е дехидратирала по време на събитието.

Донълд Тръмп заяви пред привърженици, че Клинтън

"не разполага с умствена и физическа издържливост“, за да служи като президент и да се бори с екстремистите от „Ислямска държава".

Повод за гордост

Марина Войкова спечели световната титла "Мис Планет 2016" в конкуренция с над 30 участнички от Русия, Филипини,Португалия, Холандия и др. След като сложи короната на главата си, тя сподели, че битката е била много оспорвана. Успехът не е само за нея, но и за цяла България. Тя разказа, че всички момичета са я поздравили искрено за победата, което не се случва често в конкурсите за красота. На конкурса Марина представи национална носия от родния си шопски край.

И нещо любопитно и горещо 

10 жени, които да последваш в "Инстаграм"

Дамите, които ви представяме обаче са нещо друго. Красиви, секси и с много последователи от цял свят. Те са едни от най-новите надежди в света на модата, а някои и вече проспериращи по големите подиуми. Може да ги видите в галерията ни.

Научете тези и още новини в новия епизод на "Новините в 90 секунди".