Още по темата

Започваме с една от най-коментираните световни новини - Антониу Гутериш поведе в надпреварата за поста генерален секретар на ООН. Заемайки 4-то място, Ирина Бокова отвя подкрепяната от правителството Кристалина Георгиева, която остана 8-ма. Заради фиаското, както го нарекоха българите в интернет, от АБВ поискаха оставката на премиера Борисов.

Вижте всички, оглавявали ООН, в нашата галерия

С тази новина започваме днешния обзор в новия епизод на "Новините в 90 секунди".

Лоша новина за хората, които искат да живеят вечно - естествената граница на човешкия живот е не повече от 125 години, установи ново проучване. Въпреки, че хората живеят все по-дълго с всяка изминала година – крайната точка остава същата.

Добротата винаги трябва да се споделя и разказва. Такава история ще ви разкажем сега. Тя идва от социалната мрежа, където предизвика хиляди позитивни отзиви. Снимката е на млад полицай, който пресича бул. "Дондуков", за да помогне на сляп човек с куче водач да се качи в тролея. Съвсем очаквано, стана хит във "Фейсбук".

И още нещо любопитно – последната снимка на Хитлер също предизвика световен интерес. Тя е заснета пред бункер в Берлин, докато фюрерът прави инспекция на щетите след бомбардирането на града. Още на следващия ден, следобеда на 30 април 1945 г., фюрерът се застрелва.

Вижте снимки на Германия в руини след Втора световна война в нашата галерия

Ето и жената, зад чиято красота се крие психично заболяване. Преди време Хайди получила сериозен психически срив. Вместо да се лекува с медикаменти, тя решила да се обърне към йогата.Тя се превърна в любимка на хиляди, а най-важно за нея е посланието, което опитва да покаже. 

Вижте още:

Откриха рекордно количество канабис в Свиленград

Открийте тънките намеци в тези рисунки (снимки)

Публично порно предизвика хаос в Джакарта

Деми Ловато се отказва от сцената