Още по темата

 Анна Цолова - едно от най-популярните лица в ефира на NOVA и водеща на сутрешния блок „Здравей, България“, подготвя друго предаване, което зрителите на NOVA ще могат да гледат скоро, съобщиха от NOVA.

„Здравей, България“ ще продължи да се излъчва в познатото на аудиторията програмно време, с досегашния водещ на предаването Виктор Николаев.

Новината обяви в ефир тази сутрин и Виктор Николаев. Той припомни, че с Анна Цолова водят заедно "Здравей, България" от четири години.

"Преди това бяхме още 3 години в друга телевизия. От понеделник обаче няма да е така. Ще бъда сам и не ми е лесно след седем години прекрасно партньорство“, заяви телевизионният водещ.

ВИЖТЕ ДВАМАТА ВОДЕЩИ В СНИМКИ ПРЕЗ ГОДИНИТЕ ЗАЕДНО

Ани и Виктор: Думичката морал се завръща

"След 19 години в новините и актуалната публицистика, 13 от които в сутрешния блок на двете най-големи телевизии, избрах за себе си нова посока и реших да предложа на NOVA един различен проект. Това е план, върху който работя вече повече от година. Обявявам го в момента, в който съм готова с екипа и концепцията за неговия успешен старт. Това е мой дълго обмислян професионален избор. Благодарна съм за доверието на зрителите през всичките тези години. Ще бъдем отново заедно скоро. На Виктор - един от най-добрите ми приятели, и на екипа на "Здравей, България", желая успех“, сподели Анна Цолова.

“Благодаря на Ани за усилията и успехите, които донесе на NOVA. Щастлива съм, че ще продължим да работим заедно по нов телевизионен проект извън новините. Пожелавам успех на бъдещото предаване“, допълни Силва Зурлева, член на Борда на директорите на Нова Броудкастинг Груп.