Още по темата

Двама маскирани младежи, въоръжени с бухалки и метални палки, вероятно скинари, са нахлули в Професионалната гимназия по механоелекротехника в София, за да се саморазправят с десетокласник, който учи там.

Това е станало вчера около 15:00 часа, но сигналът е подаден днес. Училището и Първа Частна английска гимназия са в една сграда. 

Охраната на учебното заведение не пуснала двамата агресивни младежи, но те изкъртили вратата и извадили я от пантите, след което успели да влязат.

Управата се е обадила на полицията и на място е пристигнал патрулен екип, който обаче не е успял да залови двамата. Те се издирват и в момента. 

Нападение над ученик пред погледа на преподавателя

Момиче би съученичка, блъска главата й в чина

Ученикът, заради когото дошли в механотехникума, не е пострадал, но за днес освободен е от училище. За него казват, че е добро момче, учел бокс. 

Всичко започнало отвън - група от около 7 деца се спречкала с ученик от техникума. Той тръгнал да бяга и успял да влезе в училището. Двама от групата го подгонили. Ученици разказват, че те са се спечкали вътре и счупили палка в главата му. Директорът обаче се намесил и ги разтървал. Учител допълва, че нападателите са изглеждали 10-11 клас. 

Има видеозаписи, момчетата ще бъдат разпознати. 

Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Google Play и AppStore.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК