Още по темата

Нечовешка жестокост е била извършена във Варна. Вечерта на 22.02, около 21:30 мъж е подпалил приют за изоставeни и бездомни животни на организиацията "ANIMAL HOPE VARNA".

Полицията е задържала предполагаем извършител, срещу когото доброволците от организацията са подали 10 жалби в полицията за системен психически и физически тормоз. 

За съжаление две от настанените там кучета са загинали в страшни мъки.

Други две в момента се намират в клиника с много тежки изгаряния и в момента се борят за живота си. Пораженията са много големи, като ако оцелее, едното куче ще остане сляпо.

За момента се търсят приемни домове за останалите 10 оцелели. 

Постът с призив за помощ е споделен хиляди пъти. Снимките на животните след пожара, които са публикувани на страницата на организацията са с тежко съдържание.

"Имаме нужда от финансови средства, за да търсим ново място, също така от храна, ръкавици, чували и къщички, защото старите изгоряха", каза Андриана Цанкова, администратор на Фейсбук страницата на  "ANIMAL HOPE VARNA" за Vesti.bg. 

Всички, които желаят да помогнат могат да го направят тук:
First Investment Bank - Bulgaria
BIC: FINVBGSF
IBAN: BG56 FINV 9150 1215 7665 63
PayPal: animalhope.varna@gmail.com
SMS на 17 777 с текст DMS ANIMAL

Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Google Play и AppStore.

За още съдържание от Vesti.bg последвайте страницата ни в Instagram