Още по темата

Автомобилът на репортерка на „Господари на ефира” в Карлово - Зорница Акманова, бе подпален, съобщиха от предаването.

Палежът става няколко часа след като е запечатан незаконният сервиз на автомонтьора Пламен Димитров-Майстора, за когото тя е направила серия репортажи. 

В рамките ан разследването на Акманова се установи, че срещу Майстора има редица жалби от граждани. Впоследствие обаче всички прокурори, които се оказали ангажирани със сигналите са си правили самоотвод, тъй като приятелката на Димитров работи като секретар в институцията и те го лично познават монтьора. 

Горящият автомобил на репортерката на "Господари на ефира"
Горящият автомобил на репортерката на "Господари на ефира" Източник: Господари на ефира

В резултат на работата на репортерката кмета на града Емил Кабаиванов запечата сервиза на Димитров. В последвалата нощ колата на Акманова е запалена. 

От прокуратурата обявиха, че започват разследване на палежа, а Димитвор беше задържан по подозрения, че е отговорен за инцидента. 

"Това е първият случай, по който работи новата репортерка на предаването. Всички обстоятелства водят към съмнението, че инцидентът има нещо общо с разследването на Зорница Акманова в Карлово и нечии засегнати интереси", смятат от "Господари на ефира". 

Горящият автомобил на репортерката на "Господари на ефира"
Горящият автомобил на репортерката на "Господари на ефира" Източник: Господари на ефира

Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Google Play и AppStore.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК.