Още по темата

Верижна катастрофа стана тази сутрин на столичния булевард „Цариградско шосе”. Ударили са се три коли и мотор. Инцидентът е станал между новия пешеходен мост и спирката на УМБАЛ „Св. Анна” в платното за движение в посока Пловдив.

Заради получените наранявания при тежкия удар мотористът е починал.

От МВР съобщиха, че той не е притежавал необходимата категория за управление на мотор.  

Движението в района на инцидента е затруднено. Полиция регулира трафика. 

При друг инцидент в София тази сутрин кола се обърна по таван близо до кръстовището на бул. "Драган Цанков" и бул. "Г.М.Димитров".

При катастрофа късно в събота срещу неделя автобус и лек автомобил са се сблъскали челно на изхода на Симитли в посока към Кресненското дефиле. 

Сигнал за тежкия инцидент е подаден около 21.15 часа. В следствие на тежкия инцидент е загинала жената, управлявала леката кола. В автобуса с румънска регистрация са пътували общо 57 души. Няма пострадали пътници от автобуса. След удара лекият автомобил се е върнал около 20 метра назад и е останал в лентата си. Пътниците на автобуса се излизали по стълба през предното стъкло.

За няколко часа беше ограничено движението на коли по пътя Симитли-Кресна.Шофьорите на леки автомобили трябваше да се движат с повишено внимание по обходен маршрут през по път Симитли-Черниче.